24 Montse costa foto

Montserrat. Costa Pons neix a Barcelona.

Des de 1966 viu i treballa a Girona, L’any 1977 realitza la primera exposició individual a la galeria 3 i 5 a Girona. En aquella època participa activament en la vida artística de la ciutat com a membre de L´ADAG I des de moltes altres iniciatives col·lectives artístiques.Professora durant vint anys al taller de pintura a L’escola Municipal d’art ,Centre cultural la Mercè.

Ha realitzat diverses exposicions individuals:(selecció) Galeria Emilio Navarro de Madrid. Galeria Ap.Art. de Saint Etienne .Galeria Altair , Palma de Mallorca, Espais Centre d’art de Girona, Galeria Punto de Valencia. Sala del Roser de Lleida. Galeria Dialoghi, Biella (Itàlia ). Centre d´Art Contemporani Saint.Cyprien France. Marges-U Cadaqués . Fundació Niebla, Sales Municipals de Girona, entre altres.

També ha participat en diverses exposicions col·lectives. (selecció). Primera Répicla, Arqueologia de la Contemporaneïtat, Casa de Cultura Girona, El llegat del Pop Art a Catalunya, museu d’art de Girona.Art contemporani- Catalunya relació Luxemburg. Temps Fugit Palau de la Virreina Barcelona. Laberints NO+ART3.14.Girona. Work in progress. Les Bernardes de Salt.

Ha estat seleccionada en diferents Certàmens i Biennals, Com el Saló de Tardor de Barcelona, Barcelona/ Museus, Un nou patrimoni. Certamen de pintura Eusebio Sempere Onil Alacant. Certamen de artes plasticas Ciudad de Zamora. Convocatòria d’art plàstiques d’Alacant. Biennal de Tarragona i de Girona.

La seva obra es troba en diferents fons de Col·leccions Públiques, com ara el Museu d’art abstracta de Cuenca, El Macba de Barcelona, Col·lecció Testimoni. La Caixa. Barcelona, Museu d’història i d’art de Girona, entre altres.

Más informació visita la seva web

Passa el ratolí sobre les miniatures per veure els pictòlits ampliats

 

pictolit_montse_costa_1 pictolit_montse_costa_2 pictolit_montse_costa_3 pictolit_montse_costa_4