dolorsBosch bona
 
Dolors Bosch Agustí  va néixer a Girona l’any 1941. Des de ben petita va estar influenciada per la mare que pintava, o fèia música. Ha anat tinguen el cuc del món creatiu, espigolant com un saltimbanqui d’una escola a una altra , fent estada a tallers d’artistes, cursos, ”simposiums” i monogràfics de diferents disciplines artístiques. Va exposar públicament  l’any 1973.
Escultura, ceràmica, pintura damunt qualsevol suport,  gravat, instal·lacions de mil maneres diverses. Segons el que  ha volgut manifestar i expressar ha utilitzat un suport o un altre. I des del 1973 ha fet bibelots de tota mena. Ha fet intercanvis artístics amb estades a  diferents països, entre ells: Finlàndia, Txecoslovàquia ( quan estava unida), Lituània...
Es deixa portar molt pel seu subconscient, que sap més del món creatiu. Així doncs amb tots els referents que la ment va emmagatzemant dia a dia, ha anat fabricant objectes ben diversos. De manera recurrent inclou, sens massa definició, monstruets que avancen en un món d’incerteses (“Naufragi” “Pati dels horrors”). Però on se sent més còmoda és creant formes suggeridores que no té cap interès en explicar.
 
 
Clica les minitures per ampliar els pictòlits